12 Σεπ 2010

Ελληνικό Μυρμηγκόσφαιρο

Πέτσινο το πεναλτάκι...
Πράσινη η ακρογιαλιά...
Τζάμπα σκας ρε Αρειανάκι...
Είναι όλα όπως παλιά...


Καλησπέρα! Καλωσήλθατε σε ένα από τα χιλιάδες βορειοελλαδίτικα blogs, που ασχολούνται πέρα από το στοίχημα και με το Ελληνικό "Μυρμηγκόσφαιρο". Δυστυχώς! Που λέτε, η απόλυτη στιγμή της ωριμότητας ενός βορειοελλαδίτη φιλάθλου, ενός αρειανού για παράδειγμα όπως εγώ, είναι αυτή που ένιωσα εγώ χθες, μετά τη λήξης της σεμνής τελετής στο Κλεάνθης Βικελίδης. Είναι η "ψυχολογική ηρεμία αντιμετώπισης του αυτονόητου". Είναι το feeling ενός 40άρη που πηγαίνει στο γήπεδο από τα γεννοφάσκια του και βάζει το μυαλό του κάτω, για να κάνει τη "σούμα" και το άθροισμα είναι... "ματαιότης". Μάταια τα νεύρα, μάταια τα κλάματα σε "εφηβικότερες" ηλικίες, μάταιη η ελπίδα, μάταια τα αμίλητα μπουντρουμιάσματα μέσα στο σπίτι μετά από σφαγές και κλαρίνα, μάταιη η ψυχική φθορά και οργή για τα εκατοντάδες πέτσινα αποτελέσματα σαν το χθεσινοβραδινό. Αυτό προσπάθησα χθες αργά το βράδυ, να "περάσω" σε φιλαράκια πιτσιρίκια αρειανάκια στο facebook, με μερικές φράσεις αλήθειας, για την πραγματικότητα του Ελληνικού Μυρμηγκόσφαιρου! Είπα μέσα μου, αφού εγώ τον πατέρα μου, που πήγε τελευταία φορά στο γήπεδο το 73' και αηδιασμένος όπως έφυγε και δεν ξαναπάτησε μέχρι σήμερα, δεν τον άκουγα, όταν π. χ. στα 18 μου, γυρνούσα από "χειρουργεία" όπως το χθεσινό, τρελαμένος και φουσκωμένος και μακεδονομάχος επαναστάτης και μου έλεγε... "πόσο μαλάκας είσαι που χαλάς τη ζαχαρένια σου για μια στημένη κατάσταση που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ;"... τουλάχιστον ας δοκιμάσω εγώ τώρα, μπας και με ακούσουν οι νεότεροι! Δεν πουλάω σοφία και γνώση. Μιλάω για την λογική, τη δική μου λογική που μ' έκανε σε περιπτώσεις σαν του Δαλούκα χθες, να γελάω κι όχι να κλαίω, να ξεχνάω σε πέντε λεπτά κι όχι να μην κοιμάμαι το βράδυ, να αγαπώ την ομάδα μου για μένα κι όχι να ελπίζω σε τετραγωνισμούς του κύκλου, τίτλους και άλλα τέτοια "θαύματα" της σύγχρονης φυσικής!
Μυρμηγκόσφαιρο λοιπόν. Γιατί; Γιατί οι ομάδες της άγριας βορειοαφρικανικής αυτής χώρας, είναι για τους "κόκκινους" και τους "πράσινους" Ελέφαντες που την διαφεντεύουν, μικρά μυρμηγκάκια, που τα τσαλαπατούν έτσι απλά, περπατώντας στη ζούγκλα! Τι νόημα έχει να βγώ και να βρίσω τον Δαλούκα; Κέρδισα κάτι; Μήπως κέρδισα κάτι βρίζοντας τους Δαλούκες πρίν απ' αυτόν που με ξέσκιζαν μπροστά στα μάτια μου από την απαρχή αυτού του μάταιου κόσμου; Τι έγινε δηλαδή ρε μάγκες χθες; Κάτι καινούριο; Ανακαλύψαμε την Αμερική το 2010; Τι ευλογία είναι Θεούλη μου αυτή, να μην χρειάζεται να είμαι "οπαδικός" δημοσιογράφος και να πρέπει σήμερα, όπως κάνανε ΟΛΟΙ στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, να βρίζω ντεμέκ τρελαμένος, τον Δαλούκα, την Αθήνα, την Παράγκα και το Παρακράτος και σάλια-μάλια για να τονώσω το οργισμένο αίσθημα του "σφαγμένου" οπαδού, να νιώσει κι αυτός Τσε Γκεβάρα, για να μην τον χάσω από πελάτη που πληρώνει τον μισθό και τον εκδότη μου! Ναι ρε, ντεμέκ τρελαμένος! Γιατί αν είμαι μετά από 100 χρόνια σφαγών και πέτσινων αποτελεσμάτων, πραγματικά τρελαμένος, τότε είμαι ΜΠΟΥΦΟΣ, πιο βλαξ κι από τα λάχανα! Βάλτε ρε τα πρωτοσέλιδα να δείτε!
Όσοι δεν το έχουν κάνει ακόμη, ποτέ δεν είναι αργά. Πάρτε μια κάσα Σουρωτές, πιείτε τις και ρευτείτε για να το χωνέψετε... Αυτό είναι και αυτό θα μείνει, δεν αλλάζει κι ούτε πρόκειται να αλλάξει κάτι! Κι ο Δαλούκας μας έχει γραμμένους στα παπάρια του. Μια χαρά πήγε χθες το βράδυ και έφαγε τα φιλετάκια του και κοιμήθηκε σαν πουλάκι! Τι νομίζετε, τον πήρε από κάτω που του βρίζατε τη μάνα; Εδώ στον πουστότοπο αυτόν, δεν ιδρώνει το αυτί αυτών που έκλεψαν από τα δημόσια ταμεία μέχρι και τα κέρματα και μας έφεραν στον "Άδη" της ζωής μας, να μας γλύφουν οι φλόγες της οικονομικής κολάσεως τις κωλότριχες, θα ιδρώσει το αυτί του Δαλούκα που έκλεψε ένα αποτέλεσμα; Ξυπνήστε κορίτσιααα! Κι εσύ Μαρινάκη, μην μας ζαλίζεις τον έρωτα με τα επαναστατικά σου, επειδή σε έβαλε ο Σωκράτης να τραβήξεις κουπί σε δεμένη βάρκα! Μην μιλάς για παρακράτος όταν η ομάδα σου για 15 χρόνια, είχε περισσότερο έλεγχο στο Ελληνικό Μυρμηγκόσφαιρο, απ' ότι ο Τσαουσέσκου στην κομμουνιστική Ρουμανία! Έλεος δηλαδή! Και ψάξε λίγο και στην παγκόσμια ιστορία να δεις. Επαναστάτης "χοντρός" δεν υπήρξε ποτέ, όλοι αδύνατοι ήταν!
Καλά για το στοίχημα χθες τι να πει κανείς; Κρυφτέ λόγια! Διαστημικές κονόμες ο Μπουκ! Δεν πέρασε ούτε νεογέννητο κουνουπάκι από τη "σήτα" του! Μεγάλη σκούπα! Σαν τα κοτόπουλα πέφταν τα αλάνια χθες στην πιάτσα. Κι όσοι μετά τις Αγγλίες και την Μπουντεσλίγκα που κοντεύει να γίνει σε αξιοπιστία Β' Αυστρίας, πέσανε για τη ρέφα στα βραδινά, την βγάλανε το βράδυ στα εξωτερικά ιατρεία με οξυγόνο! Κουλούρια ο Φαν Γκάαλ, μπουρδέλο το "συναρπαστικό" Γαλλικό πρωτάθλημα, μετά τον Μοδεστό και τον Μέσι-Φετφατζίδη η Ρόμα τρώει τα "τάλιρα" σαν παστάκια του Τερκενλή και στην Ιταλία, η Μίλαν κλάψε μάνα κλάψε με, διπλό ο Ηρακλής της Ισπανίας στο Καμπ Νου εκρηκτικό, κλαρίνο η Κορίνθιανς, παστέλι χωρίς μέλι η Αλκμαάρ και γενικά το άθλημα πλέον είναι κουμπαράς! Βάζεις και δεν παίρνεις ούτε μαλλί της γριάς! Σήμερα, μόνο για να μην πλήξω, θα παίξω μια τετράδα ρίσκου με ψιλό μπάτζετ, γιατί βλέπω τον "Χοντρό" αγριεμένο και ικανό να πάρει από το πάτωμα και τα σουσάμια που σου πέφτουν από το κουλούρι! Σας φιλώ Μακεδονομάχοι! Κάντε υπομονή γιατί έχει πολύ κολύμπι στο σκατό ακόμη! Bye.

____________________________________________________________________

ΤΕΤΡΑΔΑ ΡΙΣΚΟΥ "ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗΣ" ΚΥΡΙΑΚΗΣ

520. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ - ΕΡΕΜΠΡΟ ... 1 ... 2,45 ( 2-1 )
532. ΒΕΡΟΙΑ - ΟΦΗ ... Χ ... 3,00 ( 1-0 )
522. ΜΠΡΕΣΤ - ΛΟΡΙΑΝ ... Χ ... 2,95 ( 0-0 )
547. ΧΟΝΕΦΟΣ - ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ ... 1 ... 2,35 ( 0-2 )

ΑΠΟΔΟΣΗ ... 50,95

GOOD LUCK... Ο τρόπος του λέγειν!
____________________________________________________________________

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου