22 Οκτ 2010

Κωλοτριάδες... με κάψατε!... Μέρος δεύτερον.

Καλησπέρα αλάνια! Χθες, εκεί που πήρα φόρα, να συνεχίσω να μεταφέρω στην οθόνη, αυτά που είχα στο κεφάλι μου... κλικ, κατέβηκαν οι διακόπτες! Σε κάποια δευτερόλεπτα μέσα, μου βγήκε μια κούραση "φλας" και δεν ξεχώριζα τα γράμματα στο πληκτρολόγιο! Συμμάζεψα λίγο μετά τεράστιας δυσκολίας τον "ξαφνικό" επίλογο και ξεράθηκα κάτω απ 'την κουβέρτα. Αnyway, δεν δικαιολογούμαι. Σιγά μην δικαιολογηθώ κιόλας! Απλά έπρεπε να το επισημάνω, γιατί τέτοια "ντάγκλα" να κλείνουν τα μάτια σαν κεπέγκια... σπάνια! Σκέψου δηλαδή, τι τραβάνε κι αυτοί που τη στιγμή που ο εγκέφαλος δεν ακολουθεί άλλο, πρέπει λόγω επαγγέλματος να συνεχίσουν και δεν μπορούν να πουν "δε γαμείς" όπως εγώ χθες και να βουτήξουν στη στρωματάρα. Πακέτο λέμε, χοντρό! Με νεσκαφέ να ξεπλύνεις τα μάτια σου, πάλι δεν ανοίγουν! Πάντως, ο καθένας τον Γολγοθά του με τα προβλήματά του. Παμ' παρακάτω.


Έμεινα χθες στις παπατζιλίδικες αποδόσεις και ξαναρωτώ.. είδατε εσείς καμιά Λεβερκούζεν του 1,75; Κάποιοι σήμερα, είπαν ότι ο Χάϊνκες, έκανε ροτέϊσον. Μπορεί ο άνθρωπος να είδε το "ντόρτι" από την Άεκ την Κυριακή και να ξαναζύγιζε κάποιες από τις θέσεις στο γκαζόν, εν όψει ότι παίζει μεθαύριο και με τη Μάϊντς του Γουτεμβέργιου, αλλά δεν ήταν και η δεύτερη ομάδα. Μετά, είδε "υγρασία" για το Χ για το οποίο και "αυστηρά" ήρθε, και έκανε στο τέλος ξε-ροτέϊσον! Μέχρι και Μπαρνέτα έβαλε. Και οι αλλαγές από ότι φάνηκε στα μάτια μου, δεν ήταν για να πάει να κλέψει το διπλό. Ήταν για να πιέσει για μια υποτιθέμενη ισοφάριση, σε περίπτωση που κανένας Κόκε δεν αστοχούσε σαν ερασιτέχνης και έβαζε κανένα παστελάκι στον Άντλερ. Σιγά λοιπόν τα ωά ρε Λεβερκούζεν! Σιγά την ομάδα, φοβηθήκαμε! Τρίτη στη Γερμανία και παπαριές! Με την Ζαγκλιβέρντερ που είναι νεκρή, την Μπάγερν που έχει τραυματία μέχρι και τον πετσετά της και κάτι Αμβούργα, Σάλκε και Βόλφσμπουργκ να μην σκίζουν φέτος, ούτε εφημερίδα βρεγμένη, κι εγώ να μαζέψω 10 και να βγούμε στο γκαζόν με σορτσάκια, στην πρώτη πεντάδα της Bundesiga θα' μαστε! Υπερβολές σε εκτιμήσεις που καταλήγουν στα... μάγουλα του μπουκ. Πλακώθηκαν όλοι και παίξανε τις "ασπιρίνες" στο διπλό, ακολούθησαν και τα "αρνιά" με το που έπεσε στο 1,75 και στο τέλος, πήρανε όλοι μαζί μια κούτα κανονικές ασπιρίνες και κερνούσε ο ένας τον άλλον! Και μιλάω και παικτικά, έτσι; Όχι σαν Αρειανός. Δεν τραβάει η Γερμανία φέτος. Με ιδρώτα χθες τη Χετάφε η ουραγός που την έκανε πουτάνα και ο Γκέκας, ισοπαλία η Παρί στο 1,60 της Ντόρτμουντ το απίστευτο! Από κοντά σε αυτές τις αστείες αποδόσεις και οι ιντερνετικοί μπουκ. Τι φοβούνται; Το μονόστηλο; Τους "τοκογλύφους" των μονών και των δυάδων; Έτσι κι αλλιώς, αν βγάλεις αυτό το περασμένο Ευρωπαϊκό τριήμερο, που κάποιοι "σκαφάτοι" του τζόγου, βγάλανε με μονά κάποια καλά μεροκάματα, από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα, δεν περνάει τριάδα "ατσουρούφλιστη". Καίγονται οι περισσότερες με τα ποσοστά καψίματος πολύ μεγάλα. Αφού λοιπόν ρε διοργανωτές, βγαίνουν όλα ανάποδα, ανεβάστε λίγο τις αποδόσεις, να πηγαίνουμε τουλάχιστον στις "κηδείες" ευχαριστημένοι!


Ο κόσμος σήμερα, ο στοιχηματικός κόσμος, έχει πάρει πολλές εμπειρίες. Ο μέσος παίκτης βελτιώθηκε πολύ. Όχι ο οικονομικά μέσος παίκτης. Ο μέσος στην κρίση και επιλογή σημείων παίκτης. Δεν είναι πλέον "εύκολο ποντικάκι" για τη φάκα των αποδόσεων. Δεν νομίζω για παράδειγμα, ότι μπορεί κάποιος πεπειραμένος, να βλέπει το αυριανό 2,50(2,80 ίσως και βάλε στο εξωτερικό) στον άσσο της Άϊντραχτ, με τη Σάλκε φαβορί και να λέει ότι αυτό είναι το σωστό. Μην τρελαθούμε κιόλας. ΟΚ, η Σάλκε βελτιώθηκε στα τελευταία ματς , αλλά φαβορί; Φαβορί με μια νίκη ζορισμένη όλη κι όλη και με 90 λεπτά στο κεφάλι τρία βράδια πριν με τους Ισραηλινούς; Φαβορί απέναντι σε μια ξεκούραστη Άϊντραχτ, που έρχεται από 0-3 μέσα στο Λάουτερν; Τι είναι αυτό; Τυράκι ή κάνει η Φρανκφούρτη κανένα ροτέϊσον που δεν ξέρουμε εμείς και θα κατεβάσει τίποτα τσικό; Πάντως στα μεγαλούτσικα ποσοστά αυτός ο άσσος, είναι για μένα αύριο μέσα σε κάθε παρολί! Από την άλλη η Ζαγκλιβέρντερ. Στο 1,90; Δεν άκουσα; Πως είπατε; Ορίστε; Συγνώμη κύριε Σάαφ, ποιος είστε; Που πάει να παίξει η Βρέμη; Με τον Κιλκισιακό; Χάλια η Μπορούσια, δεν λέω. Αλλά το διπλό κάτω από δύο φράγκα; Τι να πω; Και της Τότεναμ το δίφραγκο με αυτήν την Έβερτον, σαν "δώρο" το βλέπω. Πράγματι, οι παράγοντες για να "βγει" μια απόδοση είναι μέσα σε ένα γιγαντιαίο software το οποίο όμως, άνθρωπος το χειρίζεται και πρέπει να την κάνει τη "δουλειά" του σωστά. Τώρα τι είδους "σωστά" μας βολεύει εμάς; Εμάς μας αρκούν τα ματάκια μας, που έχουν καεί στον στοιχηματικό χυλό, φυσάνε το γιαούρτι των διοργανωτών και προσέχουν όσο γίνεται δυνατόν, για να μην φυσήξουν μια μέρα και το παγωτό ξυλάκι! Εκεί λίγο μετά το μεσημέρι αύριο Σάββατο, εδώ μαζί "μουλαρωμένοι", να ξορκίσουμε την λαίλαπα γκίνιας που μας δέρνει! Φιλιά.


____________________________________________________________________

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.
____________________________________________________________________

Παίξτε Φρουτάκια Τώρα στο Spin Palace Casino, και πάρτε 1000€ Εντελώς Δωρεάν!
____________________________________________________________________






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου