18 Οκτ 2010

Τrio Salonica!

"Nτόρτια" στο Βικελίδης, αποχώρηση από τον "Μεγάλο Αδελφό" στην Τούμπα και "κουτσουκέλα" στα χασομέρια στο Καυταντζόγλειο. Πετάει το Trio Salonica!



Καλησπέρα σας. Με μια βροχή που "μουλάρωσε" και μούτρα, προσωπικά ή ποδοσφαιρικά, μέχρι το πάτωμα, άρχισε άλλη μια εβδομάδα, που πρέπει να την αντέξουμε και μας αντέξει κι αυτή! Η υπερτίμηση των ομάδων της πόλης μας, από τους άρχοντές τους, αλλά και από εμάς τους ίδιους, λόγω κάποιων "στιγμιαίων" εξάρσεών τους, έφερε αυτό το Σαββατοκύριακο, ανώμαλη προσγείωση, προσδοκιών και συναισθημάτων, με κύριο χαρακτηριστικό, τις πολλές "βλάβες", που δεν αφήνουν "φως", για γρήγορη ανασύνταξη και επιστροφή στο θετικό πρόσημο. Η μπάλα είναι σίγουρα μεγάλη πουτάνα. Τα "κοράκια" είναι επίσης μεγάλοι "πούτανοι". Το πρόβλημα όμως των Θεσσαλονικιώτικων "δοντιών" θέλει απονεύρωση! Ίσως και εξαγωγή, όπως του Artisti Italiani Παύλου, το Σάββατο μετά το ΟΑΚΑ. Στου Άρη το "δόντι", έγινε μπούκωμα με ούζο στην Τούμπα πριν από δυο εβδομάδες, κι από το ευχάριστο μούδιασμα και την προσωρινή απώλεια του πόνου που κάνει τον άνθρωπο "ελαφάκι", νομίζαμε ότι μπορούμε να σπάσουμε καρύδια με ένα μάσημα! Σεληνιασμένη κατάσταση ομάδας και οπαδών! Διπλό στον αιώνιο μωρέ κι όλα τ' άλλα δε γαμείς! Με την Αεκ, μπήκανε όλοι μέσα "καβάλα στ' άλογο" λες και θα παίξουν με κανέναν Πανιώνιο. Το "ντόρτι" ήρθε μαλακά, σαν μαργαρίνη soft στο ψωμί! Λάθη, ατομισμός και ποδοσφαιρική "ρέχλα". Ο Κούπερ έχει τα κολλήματά του και πολλά από αυτά θέλουν "ξεκόλλημα". Φταίει για χθες. Φταίει αρκετά. Ξέρετε, η ζωή, αν είχαμε όλοι τις ίδιες απόψεις, θα ήταν σαν ανάλατος φιδές. Γι' αυτό και σέβομαι τις απόψεις όλων. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τον θέλουν τον Κούπερ. Όχι για το "ντόρτι", αλλά για όλη τη μέχρι τώρα διάρκειά του. Διαφωνώ. Ο Κούπερ δεν είναι αναντικατάστατος, αλλά η ζυγαριά των καλών με τα κακά του, γέρνει για τα δικά μου μάτια, στα καλά. Στο φινάλε, έχουν πολύ δρόμο ακόμη όλες οι διοργανώσεις, μέχρι τον Μάιο. Δεν ψήνομαι εγώ εύκολα, έστω κι από ένα τόσο εκκωφαντικό κλαρίνο όπως το χθεσινό, ότι όλα είναι μαύρα! Οργίστηκα περισσότερο με τους παίκτες χθες παρά με τον Έκτορα. Τα λάθη τους, ήταν πιο πολλά από το λαθεμένο σύστημα του. Τα λάθη κάνανε μάγκα τον Μανόλο στο ντεμπούτο του. Και η μεταμόρφωση προς το καλύτερο των παικτών της Άεκ, δεν είναι οι 10 μερούλες του Χιμένεθ. Αυτά είναι για τις εφημερίδες για να πουλήσουν κανένα φύλλο στα αεκάκια! Τι είναι ο Ισπανός; Ο Χάρι Πότερ; Παπαρίες! Η παίκτες κατά την απόλυτα προσωπική μου άποψη, είναι(κυρίως μπροστά) ποιοτικότατοι και φάνηκε χθες, ότι βάλανε και αυτοί το "χεράκι" τους με τις προηγούμενες εμφανίσεις τους, για να πάρει ο Ντούσκο τον πούλο! Μοιάζει λίγο "συκοφαντικό" αυτό που λέω, αλλά είναι πιο κοντά στην πουτάνα την αλήθεια, απ' το να πιστέψω ότι ένας Ισπανός μελαχροινός κόουτς, έδωσε "σουπερμαντολίνες" στους παίκτες του και σε μιάμιση βδομάδα έγιναν Μπάρτσα! Το συνδρομητικό αν πεις δε; Σάλια και σιρόπια για τον Μανόλο! Και "δεν κάθετε ο Ισπανός" και "μέχρι και την επόμενη πάσα φωνάζει στους παίκτες του" και γενικά... φουλ "γλύψινγκ"! Άρε Ελλαδάρα αθάνατη... δεν αλλάζεις ποτέ!


Στο σπίτι του "Μεγάλου Αδελφού" στην Τούμπα, ο επί εβδομάδες προτεινόμενος Παύλος Δερμιτζάκης, αποχώρησε τελικά μετά το τέλος τους αγώνα στο ΟΑΚΑ και ύστερα από τα χιλιάδες sms των τηλεθεατών που δεν τον θέλανε άλλο στην... εκπομπή! Τελικά δεν έφυγε "ματωμένος" από τον Πάοκ. Πιο πολύ για "ματσωμένο" τον έκοψα! Τρία χρόνια συμβόλαιο του έκανε λέει ο Τέο. Προφανώς μετά τη φυγή του Μπερέτα, ήθελε να το "δέσει" το κελεπούρι για να μην το χάσει! Ότι και να' ναι τα "μισθά" του πούλου... πολλά θα' ναι... λίγα δε θα'ναι! Πόσα να έπαιρνε στην Κομοτηνή; Πάοκ είσαι, διώχνεις μεν... αλλά αρζάν! Τέο μου, το one man show στο ποδόσφαιρο δεν πέτυχε ποτέ! Η ασπίδα προστασίας των τοπικών και φίλιων ΜΜΕ, που δεν αφήνει ούτε μια επικριτική φράση να πλησιάσει στο σπίτι του "big brother", αλλά και το εξαιρετικά δύσκολο μανιπουλάρισμα του μεγαλύτερου όγκου του κόσμου, έχουν ημερομηνία λήξεως! Οι ομάδες της Ελλάδας, με την ανοχή του μπουρδελοκράτους, φτιάξανε ένα οπαδικό κίνημα... συνεταίρων των Π.Α.Ε.! Ο Ντέμης έφυγε από την Άεκ "νύχτα", γιατί δεν... συνεταιρίστηκε! Μη μασάτε από "διαφωνίες" και "έχθρες" και άλλα παπατζιλίκια ξύλινης γλώσσας, για να διαβάζουν τα "αρνιά" στις κωλοφυλλάδες! Στην Ελλάδα είστε και το τόπι έχει πολύ "φαγητό" για να θρέψει κόσμο και κοσμάκη! Ένας λόγος παραπάνω σε περίοδο κρίσης, που "πολλοί" έχουν χάσει και παλιές, καλές πηγές εισοδήματος. Η μπάλα στην χώρα αυτή, είναι όπως η πολιτική. Όλοι λένε ότι μπαίνουν για να προσφέρουν. Πραγματικά προσφέρουν πολλά όλοι... στην πάρτη τους! Κι όσοι από εσάς θέλετε να με πείσετε, ότι υπάρχει έστω κι ένας "εθελοντής αγάπης", που μπαίνει στο ποδόσφαιρο, μόνο για να προσφέρει στην ομάδα του και στον χώρο... υπάρχει τρόπος! Θα κλείσουμε ραντεβού και θα μου βάλετε μια ένεση μαλάκυνσης του εγκεφάλου! Να μου βάλετε όμως μεγάλη δόση, έτσι ώστε μόλις επιδράσει, να δω κι εγώ στα κεφάλια των ποδοσφαιρικών παραγόντων αυτής της χώρας... φωτοστέφανα για να συγκινηθώ!


Για τον τρίτο του "Trio Salonica" τον Ηρακλή, δεν έχω μια ολοκληρωμένη(προσωπική πάντα) άποψη του "εθελοντισμού" των ανθρώπων του, γιατί είναι φρεσκαδούρα. Θα καταθέσω όμως τη δική μου ματιά κάποια άλλη στιγμή. Αγωνιστικά μμμμ! Για έναν Ηρακλή από το "μηδέν", εννέα βαθμοί σε έξι ματς, είναι "μπάζα", όπως κι αν το δεις. Κι αν δεν κάνανε στα χασομέρια και κάνα δυο κουτσουκέλες, θα' ταν και τρίτος σήμερα. Η διαφορά του όμως από τους άλλους δυο, είναι ότι πέρα από κάποιες "καβαλημένες" εκφράσεις ολίγων, μετά από την πρεμιέρα και τη νίκη επί του Ολυμπιακού, κανείς δεν μίλησε ποτέ, για τίποτα παραπάνω σαν στόχο, από την αποφυγή περιπετειών στο τέλος, που είχε στα προηγούμενα έτη, το συντομότερο δυνατό "κλείδωμα" δηλαδή, της παραμονής. Ίσως κι ένα καλούτσικο πλασάρισμα. Όσο για τον Μαρίνο, τι να πω; Με εξέπληξε στην αρχή... κουκουρούκου στη συνέχεια. Θα δείξει. Μετά τον Ερνέστο, έπαιξε 5 ματς με "μικρούς". Σιγά σιγά, θα έρθουν κι "μεγάλοι". Θα δείξει λέμε!


Αύριο μπαίνει τριήμερο Τσου-λού και Γιου-λου, με πολλά και πικάντικα παιχνίδια. Για κάποιες στοιχηματικές κλωτσοπατινάδες αλλά και κηδείες του ΠΣΚ που πέρασε, θα αναφερθώ αύριο, μαζί με τα σέα και τα μέα των σεντονάτων! Καλό βράδυ, ίσιο το κορμί και ψηλά το κεφάλι!


____________________________________________________________________

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.
____________________________________________________________________

Sign up at Spin Palace today and get a €1000 bonus!!
____________________________________________________________________




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου