24 Σεπ 2010

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

Good evening Ladies & Gentlemen and welcome to the Republic of Toubekistan! Καλωσορίσατε λοιπόν κυρίες μου και κύριοι στους "Mπετλούζερς", ένα από τα χιλιάδες ιστολόγια του βορειοαφρικάνικου κρατιδίου της Δημοκρατίας του Τουμπεκιστάν! Η αγγλική λέξη "betlosers" άνωθεν, είναι γραμμένη με Τουμπεκιστανικούς χαρακτήρες, προς διευκόλυνση κάποιων από εσάς, που δεν κατέχετε την Αγγλικήν. Εδώ λοιπόν, στον ηλιόλουστο αυτόν τόπο, ευδοκιμεί το "τουμπεκί". Ένα εξαιρετικό προϊόν, σήμα κατατεθέν των Τουμπέκων. Κάτι σαν τις τουλίπες των Ολλανδών και τα κρασιά των Γάλλων ένα πράμα! Προτιμάται δε "ψιλοκομμένο" και οι ιδιότητές του, όπως το δυνατό βούισμα των αυτιών, που "δυσκολεύει την ακοή", το έντονο θόλωμα των ματιών, που "μειώνει δραστικά την όραση" και το ισχυρό μούδιασμα της γλώσσας, που κυριολεκτικά "αφαιρεί την δυνατότητα ομιλίας", είναι αυτές που το κάνουν στους Τουμπέκους τόσο αγαπητό!

Το τουμπεκί, από την ημέρα που στο κρατίδιο αυτό άρχισαν να κάνουν κουμάντο οι γραμματείς των τοκογλύφων δανειστών του, σημείωσε κατακόρυφη αύξηση στην κατανάλωση και η ιδιότητά του να παραλύει την στοματική κοιλότητα έγινε δυο φορές πιο έντονη από παλαιότερες εποχές. Παλιά το "στρίμωγμα" στην καθημερινότητα των Αρχόντων, Διοικητών και Παρατρεχάμενων αυτών, ήταν πιο soft(σοφτ), κάτι σε βελούδο(velvet)! Ήταν κάνα σκανδαλάκι που έβγαζε κανένας δημοσιογράφος, παίζοντάς το για μήνες σαν σήριαλ και με λίγο τουμπεκί στο τέλος, τον καθάριζαν άκοπα σαν αυγουλάκι ή έστω καμιά μεταξύ τους διένεξη για τα "μερτικά" που γέμιζε για καιρό πρωτοσέλιδα, αλλά λόγω της oμερτά και τους κοινού οφέλους, σκουπίζονταν στο τέλος με διπλάσιο αμμωνιαζόλ και γινόταν... αόρατη! Σήμερα, με το που ξεσπάει κάτι "βαρβάτο", κάτι εξόφθαλμο που να κάνει "μπαμ", το "πετάνε" μέχρι και στο CNN για πρώτη είδηση, για να δείξουνε στους δανειστές ότι έγιναν οι "Αδιάφθοροι" με τον Γιωργάκη "Έλλιοτ Νες" και να πάρουν το χειροκρότημα και λίγο "οξυγόνο" για παρακάτω... και μέσα σε μερικά 24ωρα, μην το είδατε, μη το απαντήσατε! Τουμπέκα ψιλοκομμένη με "μόκο" συνοδευτικό!

Ο δε "βαψομαλλιάς" διευθυντής του ΣΔΟΕ, βγαίνει (κατ' εντολήν) κάθε μέρα στην Τουμπεκοτηλεόραση και μιλάει με έναν τόνο και ένα ύφος για τις πισίνες και τα σκάφη και τα cayenne των "ξεδιάντροπων" και "κακών" ανθρώπων, που νομίζεις ότι τον φέρανε από καμιά Σουηδία πριν από κάνα εξάμηνο, του κάνανε ταχύρρυθμα Τουμπεκιστανικά... και τον διόρισαν την άλλη μέρα το πρωί! Και μετά την λεκτική αυστηρότητα και το καρδιναλιζέ ύφος... τι; Μετά την απαρίθμηση των "μαϊμού" σκαφών και των "ουρακοτάγκ" εταιριών και των "αβαβά" φορολογικών δηλώσεων... τι; Τι κύριε "λουστρινοχωρίστρα" μας, άμεμπτε και αμόλυντε; Τουμπεκί; Που είναι ο... Τόλης με τα 5 εκατομμύρια κύριε διώκτα του οικονομικού εγκλήματος; Μήπως τα πλήρωσε, έτσι για να πούμε και καμιά σάχλα ώρα που είναι; Μήπως τα έκανε ρύθμιση σε... δόσεις; Πότε είναι η τελευταία δόση, το 3001 με τη επόμενη "Οδύσσεια του διαστήματος"; Που είναι οι Γιατροί του Κολωνακίου κύριε διευθυντά των ειδικών ελέγχων; Μετακόμισαν στο Περιστέρι; Μήπως προσέφυγαν στη δικαιοσύνη; Μα αφού τους πιάσατε στα "πράσα" πόσον καιρό χρειάζεται για να δικαστούν; Τι είναι, η δίκη της Νυρεμβέργης; Που είναι όλοι αυτοί της περιβόητης "λίστας" με τους φοροαπατεώνες των εκατομμυρίων, που για κάποιες μερούλες, άιντε βδομαδούλες, τους συζητούσαν και τους "καταδίκαζαν" μέχρι στα καφενεία του Καστελόριζου; Πήγε έστω και ένας από αυτούς, ή έστω οι δικηγόροι τους, έστω και απέναντι από την Ευελπίδων για έναν καπουτσίνο με brown sugar(μπράουν σούγκαρ) κύριε εξολοθρευτά των φοροφυγάδων; Εκείνου του Δήμαρχου ενός νησιού, που του βρήκατε 1,5 εκατομμύριο € στον λογαριασμό και είπε σε σας, αλλά και στην τηλεόραση ότι τα λεφτά αυτά ήταν από "Αμέλεια" τι τον κάνατε τελικά; Τον "Αμελήσατε" κι εσείς για είστε πάτσι; Τον μάνατζερ του Τουμπεκιστανικού ποδοσφαίρου με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, που στην Αμερική π.χ. θα είχαν κάνει ανακαίνιση το Αλκατράζ για πάρτη του, έτσι τιμής ένεκεν, που τον έχετε; Στο Λαγονήσι Γκράντ Ριζόρτ σε "κατά σουίτα" περιορισμόν; Τους 300 "επώνυμους" παράγοντες του ποδοσφαίρου, που βρήκατε ότι αυτός ο μάνατζερ έχει "τσοντάρει" με εμβάσματα, τους πήρατε κανένα τηλέφωνο στο κινητό; Αν δεν μπορείτε να τους "πιάσετε" στο κινητό αυτούς τους... 300, μην στενοχωριέστε. Θα είναι με τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες και θα νταλαβερίζονται με τον Ξέρξη, κι εκεί στα κωλοβούνια δεν έχει σήμα! Περιμένετε λίγο να περάσουν τη Λαμία και μετά... Καμπάνα! Βρήκατε λέει προχθές και διαιτητή. Μπράβο κύριε διευθυντά! "Στη φάκα του ΣΔΟΕ διαιτητής Α' Εθνικής με 300.000€ σε λογαριασμό του από στοιχήματα" βούϊζαν χθες τα ΜΜΕ. "Σα δε ντρέπεται ο αλήτης" θα πω εγώ και θα συνεχίσω "που δεν μας παίρνει ένα τηλέφωνο να μας δώσει μια τριαδούλα ν' αλευρωθούμε"! Αλήθεια όμως, κύριε Τζον Ράμπο της Εφορίας, αυτή η "Φάκα" σας, μήπως είναι... διαμπερής; Μήπως ρε παιδάκι μου αφήσατε στο πίσω μέρος του "τυριού" καμιά πόρτα ανοιχτή; Για κοιτάξτε το λίγο!

Πόσο αφελής είναι τελικά, η σκέψη και μόνο, ότι μπορεί να αποκτήσει από το πουθενά Σουηδικές συνήθειες, ένας κλασσικός και αειθαλής Τουμπέκος; Στη χώρα αυτή, όλοι... ξέρουν κάτι για όλους! Μιλώντας υποθετικά και παραθέτοντας πάντα την προσωπική μου ματιά για το Τουμπεκιστανικό γίγνεσθαι, θα σας πω το εξής... όταν "την έπεσαν" στον επώνυμο ή ισχυρό φοροφυγά της "των μεγάλων ποσών" κλάσεως και άρχισαν να τον "χτενίζουν", με το που χόντρυνε το χτένισμα, έβγαλε αυτός το τηλέφωνο από την τσέπη, έκανε δυο τηλεφωνάκια "υψηλά", ζήτησε από τους συνομιλητές του να "κόψουν την πλάκα" και σε 10 λεπτά, την έκαναν οι "χτένες" με ελαφρά! Γιατί; Γιατί στα "σκούρα" ο ελεγχόμενος, είπε στα υψηλά να κάνουνε τουμπεκί, γιατί είναι "καβαντζωμένος", κι αν ανοίξει τον "βόθρο", θα πάνε όλοι μαζί στο "κάγκελο" παρεούλα! Ξεκίνησε λοιπόν έτσι η αλυσίδα του τουμπεκιού και λόγω Τρόϊκας, μετά το πυροτέχνημα, πνίγηκε το κουνέλι σε χρόνο dt! Ποιος λοιπόν πιστεύει ότι υπάρχει περίπτωση ποτέ, να περάσει έστω κι ένας από αυτούς, το κατώφλι κάποιας φυλακής; Και πως θα βάλεις κάποιον φυλακή για το πόθεν έσχες της πολυτελούς ζωής του, όταν έχεις έξω τον Τσοχατζόπουλο που παντρεύτηκε στο Παρίσι με μπουμπουνιέρες των 500€ και η οικογένειά του έχει έναν σκασμό ακίνητα φιλέτα του γάλακτος; Πόσο παράδοξο είναι τελικά, να ξετινάσεις στον έλεγχο και να ξεσκίζεις σαν Ράμπο του ΣΔΟΕ, μια ψαροταβέρνα στην οποία μέχρι πέρυσι, ακουμπούσαν "συνάδελφοι" δικοί σου, πεντακοσάρικα για συναγρίδες, από τα "τσαλακώματα"... εκκρεμών υποθέσεων; Ποιους θα ελέγξετε ρε βουτηγμένοι στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ, αναγεννημένης τιμιότητας άνθρωποι του Υπουργείου Οικονομικών; Τους πολιτικούς; Τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, τους επαγγελματίες οπαδούς, τους διαιτητές; Τις offshore; Τους δήμους & κοινότητες που "Αμελούν"; Τους γιατρούς; Τους πολεοδόμους(καλά αυτοί είναι... φωτιά!); Την Εκκλησία; Τις κατασκευαστικές; Τις ταβέρνες και τα ξενοδοχεία;...

Οποιοσδήποτε από αυτούς, αν όχι όλοι, μπορούν με ένα τηλεφώνημα, να βάλουν "όπισθεν" και νέφτι στον κώλο του οποιουδήποτε ελεγκτή! Με ένα sms μπορούν από "σήριαλ" στην τηλεόραση, να μην τους παίζει ούτε ο... Τηλεβόας! Κι αυτοί που δεν μπορούνε, θα βρουν με επιμονή τον Τουμπέκο συμπολίτη τους, που θα κάνει τουμπεκί και θα καθαρίσει την "μπουγάδα"... με το αζημίωτο! Live your Myth in Toubekistan...


____________________________________________________________________

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.
____________________________________________________________________

Sign up at Spin Palace today and get a €1000 bonus!!
____________________________________________________________________




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου