1 Οκτ 2010

Προπονητικά πρωτοβρόχια!

Kαλησπέρα και καλό μήνα παίκτες και αναγνώστες μου! Μπήκε και ο Οκτώβριος λοιπόν. Ο μήνας που αρχίζουν να πέφτουν τα φύλλα από τα δέντρα και τα... κεφάλια από τους πάγκους της Greek Superleague και όχι μόνο! Είναι ο γνωστός και ως μήνας "αξιολόγησης" των προπονητών εδώ στο λαμπερό και υψηλής κλάσεως πρωτάθλημα μας. Μα, θα σου πει ένας "μπανάλ" Ευρωπαίος ποδοσφαιράνθρωπος, τόσο νωρίς αξιολογούνται οι προπονητές; Τι είδος αξιολόγησης είναι αυτό, όταν δεν έχει παρέλθει, ούτε το 1/3 της αγωνιστικής περιόδου; Αααχ, πόσο πίσω είστε ρε Ευρωπαίοι! Θα περάσουν χρόνια μέχρι την σακουλευτείτε τη δουλειά! Το Ελληνικό σύστημα αξιολόγησης, είναι το "Parelasi value system" βρε γκάου! Δεν παίζει ρόλο αν υπνοβατείς με πυτζάμες στον πάγκο. Δεν παίζει ρόλο αν παίζεις σύγχρονα Ελληνικά συστήματα, όπως το "Ταμπούρι" ή η "Καντήλα-Γιόμα". Δεν παίζει ρόλο αν δίνεις φανέλα βασικού στον Σαριέγκι, όπου βάσει Συντάγματος, διαπράττεις ποινικό αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος. Αυτό που μετράει, είναι να... προλάβεις τον Αη Δημήτρη(βοήθειά μας) και την παρέλαση της 28ης! Άπαξ και μπήκε Νοέμβριος και κάθεσε ακόμη στον πάγκο, 99%... έδεσες! Αν την ψάξεις, τελικά αυτό είναι και το Ελληνικό "μυστικό της επιτυχίας"!

Οι εφημερίδες, με το που μπήκε Οκτώβρης, άρχισαν από το πρωί το... "Κεφαλοπαίχνιδο"! Πως είπατε; Αυτό μωρέ το κλασσικό... "Την Κυριακή στο... παίζει ο τάδε το κεφάλι του", ή το... "Ματς χωρίς αύριο για τον... που στα 90' της... παίζει το κεφάλι του". Ας αφήσουμε όμως τις εφημερίδες, που σε αυτήν τη χώρα έπρεπε να τις λένε "ξεκαβλίδες" γιατί δεν πρόκειται για έντυπα ενημέρωσης, αλλά καθεμιά από αυτές, αποτελεί το ξεκάβλωμα των ιδιοκτητών και ανθρώπων της επάνω σε χαρτί. Αυτές για να πουλήσουν, είτε αντίτυπα είτε μούρη, γράφουν ότι να' ναι στην κυριολεξία! Της ΑΕΚ σήμερα για παράδειγμα, γράφανε για... "Ψυχάρες", για το ματς της Αγίας Πετρούπολης, που από θαύμα δεν ήταν 5-0 στο ημίχρονο! Που να έφερναν ο Λαγός κι ο Καφές κανένα αποτέλεσμα εκεί μέσα... Ολυμπιονίκες! Αnyway, πρώτος με προδιαγεγραμένο πούλο, έφυγε ο Πρίγκηψ. Μη μασάτε από "παραιτήσεις", πούλος κανονικός ήταν, αλλά λόγω ονόματος και prestige τον πήρε μόνος του! Σειρά έχει ο Νιόπλιας. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω εγώ, είναι το γιατί πρέπει μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκος, με διοίκηση "αστακό" από λεφτά, να περιμένει πρώτα να γίνει "σούργελο" και μετά να συνειδητοποιήσει ότι ο κόουτς της, δεν έχει επαφή με το αντικείμενο που του έχει αναθέσει. Δεν το πιάνω λέμε! Δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν δίνουν σημασία στο Champions League και ότι λένε δε γαμείς, στην Ελλάδα δεν χρειαζόμαστε προπονητή για να σηκώσουμε τις κούπες. Τώρα θα μου πεις, Βασιλάκη μου, πιστεύεις ή δεν πιστεύεις, κάτι Νιόπλιες και κάτι Λεμονήδες με συμβόλαια "μπιρ παρά", μόνο στην Ελλάδα και σε ΠΑΟ και Ολυμπιακό θα γινόντουσαν πρωταθλητές. Πουθενά αλλού... ούτε στον ύπνο τους μετά από τσίπουρα! Και ο "Αrtisti Italiani" Δερμιτζάκης έτοιμος είναι. Τον κρατάει η "Ζεμπεκιά-Γκολ" του περιπατητή Vladan Walker την Πέμπτη με τους Κροάτες! Μια γκέλα με το ΑΡΗ την Κυριακή και πήρε πόδι ο "Στυλάτος Γαμπρός" της προπονητικής! Εκτός αν δεν υπάρχει "σάλιο" ούτε για τον Χατζάρα να παρθεί από τον Πιερικό. Τότε θα προλάβουμε να δούμε και την χειμερινή κολεξιόν του κόουτς του ΠΑΟΚ, ξέρετε εσείς... παλτά, κασκολάκια, γαντάκια κλπ!

Έτσι "βροχερό" είναι το φθινόπωρο εδώ στη Βόρεια Αφρική κυρίες μου και κύριοι, για τους "γκουρού" των πάγκων. Ο Βαλβέρδε αντί για καμιά Πονφεραντίνα... Βασιλιάς του Πειραιά και ο Σόουζα, που τον έδιωξαν από τη Λέστερ με τις κλωτσιές γιατί κόντεψαν να υποβιβαστούν από τον Σεπτέμβριο... πρώτη επιλογή για την ΑΕΚ! Αααχ ρε Γιώργο Γεωργίου, τα δόντια σου κοντεύουν να τελειώσουν, κι ένας πούστης τόσα χρόνια δεν σε άκουσε! Να' σαι καλά κι εσύ... κι εμείς καλύτερα!

____________________________________________________________________

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.
____________________________________________________________________

Sign up at Spin Palace today and get a €1000 bonus!!
____________________________________________________________________




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου